dé specialist voor uw ramen & deuren

Vrijblijvende offerte >

ZOLDER

MUREN
AFWERKEN

PLAFONDS

AFWERKEN

INDELINGEN MAKEN

MET VALSE WANDEN

RAMEN

AANPASSEN

ZOLDERISOLATIE

Inrichting
zolderkamers
Inrichting zolderkamers


Onze kennis


ZOLDER MUREN & PLAFONDS AFWERKEN

De muren en plafonds bij zolders zijn vaak onbewerkt. Om van de zolder een leuke plek te maken, is het noodzakelijk dat de wanden en het plafond afgewerkt worden. Eén van de meest gebruikte methodes hiervoor is het plaatsen van gyproc.


MUREN AFWERKEN

Voor onafgewerkte zoldermuren, kan je voorzetwanden in gyproc gebruiken. Daarmee kan je lelijke muren verstoppen. Je kan van de gelegenheid gebruik maken om meteen ook leidingen en isolatie te plaatsen. Dankzij de voorwanden stop je ze makkelijk weg. Een bijkomend voordeel is dat je muur egaal zal afgewerkt zijn. Hierna kan je de gyprocwand nog schilderen of behangen indien je dat wenst.


PLAFONDS AFWERKEN

Om het plafond af te werken, kan je kiezen voor gyproc. In één klap krijg je een egaal plafond waarvan je de hoogte zelf kan kiezen. Daardoor kan je ook meteen verlichting plaatsen en isolatie aanbrengen. Het gyprocplafond verstopt dit met gemak.


INDELINGEN MAKEN MET VALSE WANDEN

Als je beschikt over een grote zolder, kan je verschillende ruimtes maken. Zo creër je een gevoel van privacy. Hiervoor zijn tussenwanden de perfecte oplossing. Je kan er eventueel geluidsisolatie aan toevoegen om geluidsoverlast te beperken. Scheidingswandern in gyproc kunnen enorm snel geplaatst worden, waardoor de kosten relatief laag zijn.


RAMEN AANPASSEN

Zolders zijn vaak donkere ruimtes. Om hier een aangename ruimte van te maken, is het aan te raden om voldoende licht binnen te laten. Je kan extra dakramen plaatsen of je kan meer licht binnenlaten met een dakkapel. Het is ongelofelijk welke invloed licht heeft op de sfeer en het welbevinden in de kamer.

ONZE PARTNERS
Schotsmans BVBA Scherpenheuvel-Zichem
Schotsmans BVBA Scherpenheuvel-Zichem
Schotsmans BVBA Scherpenheuvel-Zichem
Schotsmans BVBA Scherpenheuvel-Zichem

Schotsmans BVBA
Kerkstraat 43

3270 Scherpenheuvel-Zichem

Btw : BE 0418.687.731

H.R.L. 55.170

Reg. 04/20/00

© Copyright 2022 SCHOTSMANS BVBA  All Rights Reserved

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.